Skip links

Dé plek voor een gezellige dag vol speelplezier!

Bij Speeltuin Scheldekwartier valt er altijd iets te beleven! Hoewel er momenteel geen geplande activiteiten zijn tijdens de zomer, kunnen bezoekers uitkijken naar een scala aan leuke en spannende evenementen in de nabije toekomst. Blijf op de hoogte, want zodra er nieuwe activiteiten gepland worden, worden ze hieronder getoond.

De speeltuin is vanaf 6 april 2024 weer voor de kinderen geopend, waardoor er genoeg gelegenheid is om te genieten van het speelplezier. Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke klimtoestellen, spannende glijbanen of gezellige picknickplekken, onze speeltuin biedt voor elk wat wils.

Blijf onze website in de gaten houden voor aankondigingen van komende activiteiten en evenementen. We kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen bij Speeltuin Scheldekwartier, waar plezier en avontuur hand in hand gaan!

Tijdens een speciaal evenement in de speeltuin kunnen er verschillende activiteiten plaatsvinden, zoals een schattenjacht, gezamenlijke spelletjes zoals zaklopen of estafetteraces, knutselworkshops waar kinderen hun creativiteit kunnen uiten, en zelfs optredens van muzikanten of clowns die de kinderen vermaken.

Ja, in de speeltuin kunnen ook educatieve activiteiten worden georganiseerd. Denk bijvoorbeeld aan natuurwandelingen waar kinderen meer leren over de flora en fauna in de omgeving, workshops over tuinieren waar ze kunnen leren over planten en groenten verbouwen, of zelfs kleine wetenschappelijke experimenten die hun nieuwsgierigheid stimuleren.

Ja, er worden vaak sportactiviteiten aangeboden in de speeltuin. Dit kan variëren van traditionele spellen zoals voetbal, basketbal of trefbal, tot meer creatieve en actieve opties zoals yogalessen voor kinderen, dansworkshops of zelfs mini-bootcamptrainingen. Het doel is om kinderen aan te moedigen om actief te zijn en plezier te hebben tijdens het bewegen.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw web ervaring te verbeteren