Skip links

Nieuws!

Welkom op de nieuws pagina van Speeltuin Scheldekwartier! Hier houden we je op de hoogte van alle spannende gebeurtenissen, evenementen en leuke activiteiten die plaatsvinden in onze levendige speeltuin.

De komende tijd zijn er de volgende activiteiten:

  • 14 juni – KinderBingo, inloop 18.30 uur, start 19.00 uur. Toegang is gratis. Bingokaarten € 0,50 per stuk.
  • 20 juni – Buurtochtend
  • 22 JUNI – FEEST 1 JAAR SPEELTUIN met een stormbaan, gratis toegang en een gratis kopje koffie/thee voor ouders/grootouders/ begeleider. 

 

De maandelijkse KIDS KNUTSELCLUB houdt de maanden juli, augustus en september zomerpauze. Vanaf  4 oktober beginnen de maandelijkse KNUTSELMIDDAGEN weer. 

Ook de maandelijkse BUURTOCHTEND houdt de maanden juli en augustus zomerpauze. Vanaf 19 september beginnen op de derde donderdagochtend van de maand de BUURTOCHTEND van 10.00 uur tot 12.00 uur opnieuw.  Gelegenheid voor een gezellig praatje bij een kopje koffie of thee. Geen leeftijdsgrens. 

Zo is en blijft de speeltuin blijft een plek voor jong en oud. Voor de kinderen om te spelen, plezier te hebben, activeren van hun verbeelding en nieuwe vrienden te maken en maar ook voor ouderen een plek om gezellig samen te komen. 

Hou de nieuws pagina in de gaten of volg ons via Facebook. 

We kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen bij Speeltuin Scheldekwartier, waar plezier en avontuur hand in hand gaan!

Nieuwsberichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en weetjes!

Deze website maakt gebruik van cookies om uw web ervaring te verbeteren