Skip links

Nieuws!

Welkom op de nieuws pagina van Speeltuin Scheldekwartier! Hier houden we je op de hoogte van alle spannende gebeurtenissen, evenementen en leuke activiteiten die plaatsvinden in onze levendige speeltuin.

Het voorjaar staat voor de deur.  Ondertussen is er nog geregeld wat te doen in de zaal van de speeltuin. Zo is er de Kids Knutselclub op iedere eerste donderdagmiddag van de maand en de nieuwe Buurt Ochtend iedere derde donderdagochtend in de maand waar jong en oud welkom zijn en voor een kopje koffie of thee en een gezellig praatje bij elkaar kunnen komen.   Verder worden er ook de komende tijd  nog diverse activiteiten georganiseerd.

Zo is en blijft de speeltuin blijft een plek voor jong en oud. Voor de kinderen om te spelen, plezier te hebben, activeren van hun verbeelding en nieuwe vrienden te maken en maar ook voor ouderen een plek om gezellig samen te komen. 

En let op! Zaterdag 6 april 2024 gaat de speeltuin voor de kinderen buiten weer open. Hou de nieuwsberichten en facebook in de gaten.

We kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen bij Speeltuin Scheldekwartier, waar plezier en avontuur hand in hand gaan!

Nieuwsberichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en weetjes!

Deze website maakt gebruik van cookies om uw web ervaring te verbeteren