Skip links

Vrijwilligers

Zoals bij elke vereniging wordt het werk verricht door vrijwilligers.

vlieger

Bij Speeltuin Scheldekwartier zijn we ontzettend dankbaar voor de toegewijde vrijwilligers die ons helpen de speeltuin tot een geweldige plek te maken. Hun inzet en enthousiasme maken het mogelijk om een veilige en plezierige omgeving te bieden voor kinderen en hun families. We waarderen elke bijdrage die onze vrijwilligers leveren en zijn trots op het hechte team dat we hebben.

We staan altijd open voor nieuwe vrijwilligers die ons team willen versterken. Als je geïnteresseerd bent om deel uit te maken van onze vrijwilligersgemeenschap, klik dan op Dennis de meeuw voor meer informatie.

Of je nu wilt helpen bij het organiseren van evenementen, toezicht wilt houden in de speeltuin of andere talenten en vaardigheden hebt die je wilt delen, we verwelkomen graag nieuwe vrijwilligers. Samen kunnen we de speeltuin een nog betere plek maken voor iedereen om van te genieten.

Dus, als je geïnteresseerd bent om vrijwilliger te worden bij Speeltuin Scheldekwartier, klik dan op Dennis de meeuw voor meer informatie. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in ons team van toegewijde vrijwilligers.

Klik op Dennis om contact op te nemen!

Ben je geïnteresseerd om vrijwilliger te worden bij Speeltuin Scheldekwartier en bij te dragen aan een geweldige speelervaring voor kinderen? Klik dan nu op Dennis de meeuw voor meer informatie! Ontdek hoe je kunt bijdragen, welke mogelijkheden er zijn en hoe je deel kunt uitmaken van ons enthousiaste vrijwilligersteam.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw web ervaring te verbeteren