Skip links

Verzekeringen

Bij Speeltuin Scheldekwartier staat veiligheid hoog in het vaandel. We willen dat alle bezoekers met een gerust hart kunnen genieten van onze speeltuin. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat we goed verzekerd zijn. Als lid van de LOS, de speeltuin branchevereniging, hebben we verschillende verzekeringen afgesloten om diverse risico’s te dekken.

Allereerst hebben we een verzekering voor ongevallen. Dit betekent dat als er onverhoopt een ongeluk plaatsvindt in de speeltuin, de kosten van eventuele medische behandelingen gedekt zijn. We vinden het belangrijk dat iedereen met een veilig gevoel kan spelen, wetende dat er een adequate verzekering aanwezig is.

Daarnaast hebben we ook een aansprakelijkheidsverzekering. Dit zorgt ervoor dat eventuele schade aan eigendommen van bezoekers of derden, veroorzaakt door een ongeluk in de speeltuin, vergoed kan worden. We willen ervoor zorgen dat iedereen zonder zorgen kan genieten van onze faciliteiten.

Bovendien hebben we een rechtsbijstandverzekering afgesloten. Mocht er onverhoopt een juridisch geschil ontstaan met betrekking tot de speeltuin, dan kunnen we rekenen op juridische ondersteuning en advies. Hiermee kunnen we zorgen voor een eerlijke afhandeling van eventuele geschillen.

Tot slot hebben we een bestuurlijke aansprakelijkheidsverzekering. Dit beschermt de bestuursleden van Speeltuin Scheldekwartier tegen aansprakelijkheid in het geval van bestuurlijke taken en verantwoordelijkheden. Deze verzekering biedt extra zekerheid en gemoedsrust voor het bestuur.

Met deze uitgebreide verzekeringsdekkingen willen we ervoor zorgen dat iedereen met een gerust hart kan genieten van Speeltuin Scheldekwartier. We hechten veel waarde aan veiligheid en het welzijn van onze bezoekers. Mocht er onverhoopt iets gebeuren, dan staan we klaar om de nodige ondersteuning te bieden dankzij onze verzekeringen via de LOS, de speeltuin branchevereniging waar we lid van zijn.

We hopen dat je een geweldige tijd zult hebben in Speeltuin Scheldekwartier! Geniet van de speeltoestellen, maak nieuwe vrienden en creëer mooie herinneringen.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw web ervaring te verbeteren