Skip links

Rookvrije Speeltuin Scheldekwartier

Welkom bij Speeltuin Scheldekwartier! Om ervoor te zorgen dat iedereen veilig en plezierig van onze speeltuin kan genieten, hebben we speelregels opgesteld. We vragen al onze bezoekers om deze regels na te leven. Door de speeltuin te betreden, ga je akkoord met de onderstaande bepalingen:

Bij Speeltuin Scheldekwartier staat de gezondheid en veiligheid van kinderen voorop. Daarom zijn we trots om aan te kondigen dat onze hele speeltuin rookvrij is. Dit betekent dat roken niet is toegestaan binnen de grenzen van de speeltuin, zowel door bezoekers als door personeel.

Het rookvrij beleid heeft meerdere voordelen. Ten eerste zorgen we ervoor dat kinderen in een schone en gezonde omgeving kunnen spelen, vrij van de schadelijke effecten van sigarettenrook. Roken brengt namelijk niet alleen gevaren met zich mee voor rokers zelf, maar ook voor passief rokende kinderen. Door roken te verbieden, verminderen we de blootstelling aan schadelijke stoffen en dragen we bij aan de algehele gezondheid van de speeltuinbezoekers.

Daarnaast fungeert Speeltuin Scheldekwartier als een voorbeeld voor kinderen en hun ouders. Door het instellen van een rookvrije omgeving laten we zien dat een gezonde levensstijl en respect voor anderen centraal staan in onze speeltuin. We willen kinderen inspireren om gezonde keuzes te maken en volwassenen aanmoedigen om het goede voorbeeld te geven.

We begrijpen dat stoppen met roken een persoonlijke uitdaging kan zijn, maar we vragen alle bezoekers en medewerkers om de regels te respecteren en buiten de speeltuin te roken. Op die manier kunnen we samen zorgen voor een rookvrije en veilige omgeving waar kinderen vrij kunnen spelen en genieten.

Dank je wel voor je begrip en medewerking bij het handhaven van ons rookvrije beleid. Samen creëren we een speeltuin waarin iedereen kan gedijen en waar kinderen kunnen opgroeien in een gezonde en rookvrije omgeving.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw web ervaring te verbeteren