Skip links

Over schoolreisjes

Na de zomeropenstelling gaan we met de gemeente beginnen aan de grote verandering. Hopelijk kunnen we in de zomer 2024 dan weer open en dan zullen we over de schoolreisjes mogelijkheden meer uitleggen.

Speeltuin Scheldekwartier

Kinderen kunnen zich de hele dag vermaken met de vele speeltoestellen, waaronder schommels, glijbanen, klimrekken en meer. Ze kunnen hun energie kwijt terwijl ze sociale vaardigheden ontwikkelen en plezier hebben met hun klasgenoten.

Scholen kunnen ook educatieve activiteiten organiseren, zoals speurtochten en workshops. Hierdoor krijgen kinderen de kans om te leren terwijl ze spelen. De speeltuin biedt ook educatieve informatie over de lokale flora en fauna, waardoor het een uitstekende plek is om de natuur te ontdekken.

Scholen kunnen teambuildingactiviteiten organiseren, zoals het bouwen van een gezamenlijke zandkasteel of het oplossen van een raadselachtige speurtocht. Dit biedt kinderen de kans om samen te werken, hun communicatievaardigheden te ontwikkelen en hun band met hun klasgenoten te versterken.

Spelen met een glimlach

Gevestigd in Vlissingen

Diversiteit

Veiligheid voorop

Interesse gekregen in een schoolreisje?

Contact
Deze website maakt gebruik van cookies om uw web ervaring te verbeteren